Forgólézer (BOSCH GRL300 HVG +ÁLLVÁNY, LÉC) bérlés


10.000,- /nap, || 15.000,- /hétvége

Teljesen automatikus BOSCH GRL 300HVG forgólézer bel- és kültéri használatra. Kiváló láthatóság beltéri alkalmazásokhoz, a zöld lézervonal a piros lézervonalhoz képest akár négyszer jobb láthatóságot biztosít.

Működési tartomány vevővel 300 m
Hatósugár 100 m
Pontosság ± 0,1 mm/m

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól. Minimális bérleti idő: fél, egyes gépeinknél egy nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A Kaució mértékéről kérjük érdeklődjön Kollégáinktól személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Ha bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk levelet. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Saját levelezőprogramot használ?
Kölcsönzéssel kapcsolatban kérjük írjon az info@kisgepcentrum.hu, szervizzel kapcsolatban a szerviz@kisgepcentrum.hu címre.

maradjunk kapcsolatban