Betoncsiszoló (MAKITA PC 5000C) bérlés


5.000,- /nap, || 7.500,- /hétvége

Betoncsiszoláshoz megfelelő gép. Kétkezes kialakítás, kényelmes gumírozott markolat. Biztonsági rögzíthető kapcsoló. Porszívóhoz csatlakoztatható, nem hagy látható nyomot, a betonban lévő fémek nem károsítják.
Ipari porszívó használata ajánlott!

Teljesítmény 1.400 W
Furatátmérő 22,23 mm
Tárcsaátmérő 125 mm

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalon feltüntetett bruttó bérleti díjak 1 napra vonatkoznak! Egyes gépeinknél kopási díjat számolunk fel, ennek mértékéről kérjük érdeklődjön eladóinktól.Minimális bérleti idő: fél, egyes gépeinknél egy nap. A bérelt gépeket megtisztítva kérjük visszahozni, ellenkező esetben tisztítási díjat számolunk fel! Az oldalon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A Kaució mértékéről kérjük érdeklődjön Kollégáinktól személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

Ha bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk levelet. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Saját levelezőprogramot használ?
Kölcsönzéssel kapcsolatban kérjük írjon az info@kisgepcentrum.hu, szervizzel kapcsolatban a szerviz@kisgepcentrum.hu címre.

maradjunk kapcsolatban